Resultaten voor Yoga

 
Yoga
Yoga Kring Dessel Gemeente Dessel.
Door het beoefenen van yoga wordt het lichaam verbonden met voelen en denken, en dat zorgt voor ontspanning. Yoga is duizenden jaren geleden in India ontstaan: de yogi's' hadden een groot inzicht in de ware aard van de mensen en zochten ademhalings en meditatietechnieken die gemoedsrust schenken.
vakantie tenerife last minute
Yoga Leuven voor elke leeftijd Kreakatau vzw.
Hatha yoga/ Saswitha yoga. Ons vaste yoga-aanbod bestaat uit onderstaande lessen.: Klik op de gewenste yoga voor uitgebreide informatie. Do-In Yoga 2019-2020. Donderdag: 20.00 21.15. Zondag: 10.45 12.15. 29/9, 27/10, 17/11, 15/12, 26/1, 23/2, 22/3, 26/4, 10/5. Hatha yoga 2019-2020.
bamboe ondergoed dames
Ajna Yoga: Yoga en BBB Gemeente Kapellen.
Deze training is uiterst geschikt voor mensen die op een rustige manier aan lichaamsbeweging willen doen, die willen ontspannen en nadien toch het gevoel willen hebben van iets" gedaan te hebben. In tegenstelling tot de Ashtanga yoga is er bij de Hatha yoga geen vaste opeenvolging van asana's' en kan er dus meer afgewisseld worden.
huis kopen
Yoga bij JIMS Fitness Groepslessen voor 5 per maand JIMS.
Grotere flexibiliteit en spierkracht. Voor wie is Yoga? Yoga is voor iedereen die tot rust wil komen en intussen wil werken aan de flexibiliteit en spierkracht van zijn lichaam. Je lichaam is beter in balans, waardoor deze les preventief werkt tegen blessures.
huis kopen
Yoga en Fitness DreamLand.
In de kijker. 15 % op tuinmeubelen en parasols. Yoga en Fitness. Terug naar Sport. Yoga en Fitness. Druk enter om het menu in of uit te klappen. Druk enter om het menu in of uit te klappen. Minder dan 25.
huis kopen
YOGA PlayPauze.be Hilde De Baerdemaeker.
Gedetailleerd werken in elke houding volgens de uitlijningsprincipes van de anusara yoga, in een vinyasa-flow gaan, diep ontspannen en zo je gedachten en emoties ook even rust gunnen. thuiskomen bij jezelf, op je matje. Yoga voor FYSIEKE en MENTALE KRACHT en ONTSPANNING.
online
Yogatest: welke yoga past bij mij? Yoga on Call Yoga in Gent.
Volg een proefles. Ik heb nog geen ervaring met yoga. Ik heb 3-6 maanden ervaring met Vinyasa / Iyengar / Ashtanga Yoga. Ik heb 6-12 maanden ervaring met Vinyasa / Iyengar / Ashtanga Yoga. Ik probeer op natuurlijke wijze zwanger te worden.
apple winkel maastricht
bol.com Yoga girl 1 Lessen in de liefde, Audrey Carlan 9789022580950 Boeken.
De serie Yoga girl. Yoga girl 2 Wachten op de ware. Yoga girl 1 Lessen in de liefde. Yoga girl 2 Wachten op de ware. Meer uit de serie Yoga girl. Vaak samen gekocht. Yoga girl 2 Wachten op de ware.
online
cultuurcentrum De Kern.
Verschillende yogavormen komen aan bod: Hatha-yoga waarbij de focus ligt op houdingen, ademhalingsoefeningen en relaxatie, Okido-yoga een moderne versie van de klassieke yoga gecombineerd met de tradities uit de Japanse Zen, Acu-yoga combinatie yoga en acupressuur en kundalini-yoga brengt je energieniveau op een hoger peil.
seo training
Yoga www.centrumvizit.be.
Door" het beoefenen van yoga leren we bewust om te gaan met onszelf en onze omgeving: we brengen als het ware geest en lichaam weer in balans." Yoga is een eeuwenoude levensvisie waarvan de wortels in India liggen. Yoga betekent verbinden of samenbrengen.
mindfulness
Metafloristieke yoga MSK Gent.
Vrienden van het MSK. Op maandag 19 november organiseert Schoonvolk, de jongerencrew van het MSK, opnieuw een yogasessie in het museum. s Avonds kan je middenin het plantaardige kunstwerk Metafloristiek deelnemen aan een workshop Hatha Yoga voor beginners. Voorkennis is niet vereist.
huis kopen voor beginners

Contacteer ons