Zoeken naar event app

 
event app
Communicatie, de rode draad doorheen het gehele evenement, van het begin tot het einde VO Event.
Ook tijdens het evenement is communicatie cruciaal. Via infozuilen en aanraakschermen om boodschappen te verspreiden. Dankzij de Event apps gaat de digitale ervaring vandaag nog veel verder. Je kunt de grafische voorstellingen of functionaliteiten van deze mobiele applicaties aanpassen aan het evenement. Via de app blijf je permanent in contact met de deelnemers.
per direct geld lenen zonder documenten
Pricing twoppy mobile conference and event app.
Allthough we strongly believe in the power and easiness of the twoppy self service platform we are happy to setup, design and manage the app for you managed. The basic, advanced and pro plans are based on do-it-yourself. Want to use twoppy at multiple events 5 events? Request a quotation. Add partners sponsors. Import invite attendees. Content upload tool. Let us do it for you! Get started starting from 149 Let us do it starting from 999. Self service platform. Terms of use. Social Event Experience.
kozijnen
5 apps die het organiseren van een evenement aanzienlijk vergemakkelijken.
De voorbereidingsfase van een event is steeds een spannende periode. Hoe geroutineerd je ook bent, er komt telkens wel iets op je pad dat je niet voorzien hebt. Aangezien je ook vaak op locatie aanwezig bent en van de ene ruimte naar de andere holt, is het meezeulen van een ringmap met al je docs die je dan gegarandeerd ergens laat liggen niet praktisch.
Midori
NCOD14 event app op High Profile Events 2CoolMonkeys.
Sinds de komst van de smartphone is er een nieuw communicatiekanaal bijgekomen om de bezoekers van een event te informeren. De NCOD14 event app biedt de mogelijkheid het dagprogramma in te zien, de bezoekerssamenstelling van het congres te meten en te presenteren, ideeën te verzamelen onder het publiek of de gebruiker snel naar de juiste event locaties te navigeren.
schoonmaakbedrijf briljant raalte
Event App by Lumi Apps op Google Play.
Bovendien biedt onze mobile event app je publiek de mogelijkheid om direct te reageren via real-time polling en actief bij te dragen aan jouw event. Het intuïtief content management-systeem maakt de controle over elk aspect van je event app gemakkelijk, waardoor de communicatie, het delen van inhoud en marketing eenvoudiger wordt.
vloerkleed
Organiseer gemakkelijk een event met de event app van Momice Techness.
Met de event app Momice heb je alles in één en wordt het organiseren van een evenement niet alleen leuk, maar ook een stuk gemakkelijker. Voorbereidingen, communicatie en inzichten in aanloop naar een event. Met de app Momice creëer je eenvoudig een website in je eigen huisstijl en kan je jouw gasten uitnodigen met een persoonlijke mail.
bedrukte t shirts
Eventfotografie SayCheese.
Heb je een event app ontworpen voor smartphones? Dan kunnen we een galerij uitwerken die in je app zichtbaar is. Hierop kunnen de bezoekers onmiddellijk de fotos van het event zien terwijl het aan de gang is! Wil je graag een mediawall waar alle genomen fotos van de fotograaf en/of photo booth op afspelen?
feyenoord
Event App Invitado.
Alle informatie altijd binnen handbereik Zoals je bezoekers in de app alle algemene én persoonlijke informatie rond jouw event op één plek beschikbaar hebben zoals een eigen agenda en hun favoriete items, hou jij met de app ook het inrichten en het onderhoud centraal.
Social
Event App: an app for your event or meeting VCK Travel.
Onze Event App kunt u hergebruiken. Wanneer de Event App eenmaal is ontwikkeld naar uw wensen kunt u deze tegen een kleine vergoeding laten aanpassen naar de invulling en huisstijl van al uw andere evenementen. Hoe ziet uw app eruit?
Tentenverhuur
Event apps leveren een zinvol en waardevol evenement.
In our whitepaper we consider the event app in relation to the Gartner Hype Cycle and examine the trends that should see the event app become as accepted at a conference as a writing pad or pen. Choosing the Perfect Mobile Event App.
eiken
Een slim alternatief voor dure event apps Momice.
Meteen vanaf de registratie is alle informatie over het event te vinden op 1 centrale plaats: de event website. Altijd alles bij de hand én up-to-date. Event app vs. Hier nog even alle voordelen van een event website op een rijtje.:
seo google

Contacteer ons